Pasta med stegt kylling, tomatsauce og persille

4 personer

Pasta med stegt kylling, tomatsauce og persille

4 personer

Ingredienser 

2 rødløg

2 dåser hakkede tomater

½ bundt timian

1 bundt bredbladet persille

2 kyllingfileter

400 g frisk båndpasta

Olivenolie

3 fed hvidløg

½ tsk. cayennepeber

Salt

Friskrevet parmesan til servering

Pil og hak rødløggene groft, og steg dem i olie i en gryde. Tilsæt de hakkede tomater, og lad saucen simre i 5 minutter.

Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian og persille, men gem lidt persille til pynt. Rør hvidløg og krydderurter i saucen, og smag til med cayennepeber og salt.

Brun kyllingen i olie på en pande. Skru ned for varmen og lad kyllingen stege i 4 minutter på hver side. Tag kødet af og lad det hvile i et par minutter og skær kødet i skiver.

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Servér pastaen med tomatsauce, kylling, friskrevet parmesan og lidt friske persilleblade.

Leave a comment