4 personer
4 personer
Ingredienser
2 rødløg
2 dåser hakkede tomater
½ bundt timian
1 bundt bredbladet persille
2 kyllingfileter
400 g frisk båndpasta
Olivenolie
3 fed hvidløg
½ tsk. cayennepeber
Salt
Friskrevet parmesan til servering
Pil og hak rødløggene groft, og steg dem i olie i en gryde. Tilsæt de hakkede tomater, og lad saucen simre i 5 minutter.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian og persille, men gem lidt persille til pynt. Rør hvidløg og krydderurter i saucen, og smag til med cayennepeber og salt.
Brun kyllingen i olie på en pande. Skru ned for varmen og lad kyllingen stege i 4 minutter på hver side. Tag kødet af og lad det hvile i et par minutter og skær kødet i skiver.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Servér pastaen med tomatsauce, kylling, friskrevet parmesan og lidt friske persilleblade.